Välkommen in

Här kommer lite mer bilder och utvalda texer från prospektet, välkommen in:-)

Hallen2016-05-01 21_00_38-objektsbeskrivning.pdf - Adobe ReaderDirekt till vänster i entréhallen finns plats för avhängning av ytterkläder och längre in finns förvaringsmöjligheter i form av en garderob. På golvet ligger plastmatta med imitation av trä och väggarna kläs av vävtapet i en grön nyans. Entréhallen är centralt placerad i stugan och har sovrummen och hygienrummet på sin vänstra sida och de sociala ytorna på sin högra.

Vardagsrum
2016-05-01 21_01_37-objektsbeskrivning.pdf - Adobe Reader
Rymligt och socialt rum som ligger i vinkel med köket och har ett härligt ljusinsläpp från  önster i två väderstreck. Utgång till trädgården via en altandörr. Den träfärgade plastmattan från hallen följer med in i detta rum och här är bär väggarna en äldre grön vävtapet.

Köket
2016-05-01 21_02_51-objektsbeskrivning.pdf - Adobe Reader
I öppen planlösning och i vinkel med vardagsrummet finner du bostadens kök. Här ligger en plastmatta på golvet och på väggarna sitter mönstrad äldre tapet. Snickerierna i köket är bruna och ovanför disk- och arbetsbänken sitter kakelplattor i en grön kulör. Den maskinella utrustningen som finns här är spis, spisfläkt, kyl och frys. Plats för matgrupp.

Rummen

2016-05-01 21_03_51-objektsbeskrivning.pdf - Adobe Reader

Sovrum

2016-05-01 21_03_31-objektsbeskrivning.pdf - Adobe Reader
Sovrum och hygienrum

 

I sovrumen har plastmattan tagits bort och ett laminatgolv lagts in istället. Väggarna bär ljus tapet och här finns plats för dubbelsäng.

Mellan sovrummen finns ett hygienrum. Här ligger en äldre plastmatta på golvet och på  väggarna sitter ljus mönstrad tapet i orange ton. Här finns mulltoa, tvättställ med överskåp, varmvattenberedare samt ett fönster.

På återseende!

/Anja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s