Plockat och vilat, tillslut. Nu lister!

I förggår hade jag ju tänkt att vila lite. Det sliter nämligen lite på mig att rusta med stugan. Men det blev inte riktigt så… Jag tog itu med ”ångest-rummet” (rummet där jag bara knött in all dret…)

Här har jag ändå kommit en bit på väg…

Det tog hela dagen att gå igenom allt, få allt på rätt ställe och med en hyfsad struktur… På köpet hann jag med att plocka igenom lite garderober också. Men hua så trött jag blev! Fast nu känns mitt hem som ett hem och inte en byggarbetsplats där saker förvaras huller om buller!

Nu hittar i alla fall jag det mesta 🙂

Igår förmiddag lämnade jag lite tvätt  hos vännen efter vägen, kikade efter kakel till köket och var hemma igen vid lunch. Då skulle jag bara läsa och vila lite. Drygt 5 timmar senare vaknade jag av att bästa vännen dök upp. Då kände jag mig verkligen som en ny människa, de timmarna var välbehövliga 🙂

Senare kom vännen efter vägen också  så åt vi lite go mat och spelade lite spel. Nu ska jag försöka att inte vända på dygnet…

Idag har jag svurit upp en mörkläggningsgardin i sovrummet, inte riktigt min grejj så att säga… Nu laddar jag för att börja sätta listerna. För denna gröna ”list” är inget att spara på tycker jag.

Snart är det gröna verkligen ett minne blott

Håll tummarna för att jag blir kompis med lilla listpistolen!

/Anja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s