”Ångest-rummet” ska åter bli ett förrådsrum

Ett av mina två rum har jag dedikerat till att agera förråd då jag inte har någon annanstans att ha mina saker. Å mycket saker har jag… Det är målarsaker för rustning av huset både inne och ute, det är inlines med stavar, vandringskängor i olika varianter, ryggsäckar för olika ändamål. Jaktkläder, ridsaker (hjälm å säkerhetsväst), ett fullt mc-ställ (som jag bestämt mig för att sälja). Böcker som jag inte vill göra mig av med än, minnesarkiv sedan ca 10 år, verktyg. Pärmar för kvitton, räkningar och hus. Sysaker, prydnadssaker, sterainljus, markiser som förra ägaren inte satt upp än. Hinkar för toan. Dukar å täcken å filtar, vattenslang, sladdar, köksutrustning ….

Allt i en salig röra…

För att inte prata om hundsaker, det är nästan pinsamt så mycket saker Thistel har. Som exempel har hon tre täcken (termotäcke x 2 och ett Back on track, men inget bra regn- eller reflxtäcke), en jaktväst (för att minska risken för stickskador och hjälpa till med värme och lite flytförmåga vid vattenarbete), en massa dummies och dessutom en apportbock. Förstahjälpenpåse, tre selar (en ”ligga i linan på trappen sele”, en viltspårsele och en dragsele). En Nosework låda med attiraljer för det. Ljushalsband (som är jättebra vid promenader så reflxtäcket behöver hon ju faktiskt inte). Lite småsaker som visselpipa och hårborstar, klosax och pälssax. Baggenbälte för drag- och ”händerna fria”promenader.  Godis och tuggben i olika varianter å så bajspåsar 🙂 Så en flyttkartong för sällananvändningsaker och en ikea påse för  övernattning hos hundvakt eller hos bästa vännen behövs för att hålla hennes saker på plats.

Men hon är värd varenda sak ❤

Hur som helst så passar jag på nu när jag är ledig och hemma att plocka ur  ”ångest-rummet” för att sortera upp allt igen och förhoppningsvis kunna rensa bort lite onödiga pryttlar.

En bit på väg

Finns fortfarande en del saker som ska in, men byte av ”standard flyttlådor” till Biltemas lite mindre lådor gjorde susen. Då Biltemas fick plats i hyllorna. För övrigt kan Pappis vara en av Ikeas bästa uppfinningar förutom de blå påsarna!

Fortsättning följer i morgon  🙂

På återhörande!

/Anja 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s