En välbehövlig julledighet 

Nu är det strax jobb-vardag igen och drygt två veckors ledighet tar slut.

Det har varit två mycket bra veckor!! 

Det hela började med att inviga nya köket hos bästa vännen med att laga julmat 🙂 Mat som sedan räckte nästan hela första veckan trots att vi åt julmat minst tre gånger, sedan rester å så pyttipanna å tillsist hamnade den sista julskinkan på pizzan.

Matätandet varierades med pussel, promenader och utförsåkning. Alldeles fantastiskt! Jag och bästa vännen barnvaktade ett par syskonbarn ett par dagar. (Fast de sista dygnet råkade barnvakteriet bli outsourcat…)

Utsikten från Kläppen duger 🙂

Nyår spenderades i huvudstaden med en god middag hos gamla vänner och ett magnifikt fyrverkerisådespeleri över Stockholm. Dock ogillar jag att vistas nära människor som hanterar sprängämnen och/eller flygande brinnande föremål, speciellt när de är onyktra.

Sista veckan har jag ägnat åt att sova ännu mer och plocka hemma. Något som inte har prioriterats på sistonde. Bullbak och fruset vatten kan jag också bockat av, liksom biobesök. Ledigheten avslutades med julfirande med min bror och mor som jobbade över julen. Vännen efter vägen kikade också förbi och så spelade vi lite brädspel. Ni ser vilket, eller hur? Tyvärr vann klockan över oss alla och ingen världsmästare utsågs.

Nu är det bara timmar kvar innan jag ska försöka rucka tillbaka sov-och-matklockan till jobb-läge. 

2017 har börjat fantastiskt bra, tyvärr kommer 2017 också vara början på en ny tideräkning. En tideräkning som började med att någon som alltid funnits där för många inte längre finns kvar. 

På återhörande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s